banner480

Çine Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenledi

Çine Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenledi
banner269

Çine Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen "23 Nisan Çine Çocuk Şenliği" yüzlerce çocuk şenlik alanına akın etti.

Çine Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği 23 Nisan Çine Çocuk Şenliği’nde çocuklar keyifli dakikalar yaşadı. Kuvay-i Milliye Parkı’nda gerçekleşen şenlikte oyun parkı ilgi odağı olurken palyaçoların ve çizgi film karakteri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’de şenlik alanını ziyaret ederek çocukların coşkusuna ortak oldu. Şenliğe katılan Başkan Dinçer çocukların sevgi seliyle karşılaştı.

"Çocuklarımızın gönlüne girebilmek her şeyden daha önemli"

23 Nisan bayram coşkusunu günler öncesinden yaşatmak amacıyla çocuk şenliği program hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Pproje ve hizmetlerimizi de halkımızın beklentileri ve şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak şekillendiriyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerine girebilmek ve orada yer etmek de bizim için her şeyden çok daha değerlidir. Bu anlayışla çocuklarımızla birlikte bayram coşkusunu doya doya yaşamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en samimi duygularımla kutluyor, coşku dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472