banner480

Çine Belediye Başkanı Dinçer’den Ateş Ölçer

Çine Belediye Başkanı Dinçer’den Ateş Ölçer
banner269

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Corona virüs tedbirleri kapsamında kırsal mahalle muhtarlarına temassız ateş ölçer hediye etti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından, tüm dünyayı saran Covid 19 virüsü sebebiyle 66 Mahalle Muhtarına temassız ateş ölçer ve düğün salonlarına asılmak üzere pankart hediye edildi. Merkeze gelen muhtarlara verilen paketler içerisinde Başkan Dinçer’in pandemin sürecinde uyulması ve uyarıları bulunan mektupta yer aldı.

Gereken hassasiyeti göstererek, sosyal mesafeye dikkat edelim vurgusun yapan Başkan Dinçer mektubunda; “Hepimizin bildiği üzere malum pandemi dönemini yaşıyoruz. Şimdiye kadar hiçte alışık olmadığımız yeni bir hayatı, yeni kuralları yaşamak ve uygulamak zorundayız. Bugüne kadar hep birlikte iyi yürüttüğümüz süreci heba etmemeliyiz. 1 Haziran sonrası normale dönen yaşantımız içinde kontrollü bir şekilde devam ettirmeliyiz. Fakat şunu da unutmamalıyız kurallar bizlerin ve vatandaşlarımızın sağlığı içindir. Bu konuda siz muhtarlarımıza ve biz yöneticilere daha fazla iş düşmekte, o yüzden mahallemizde toplu eğlence, düğün, nişan ve cenazelerde gereken hassasiyeti göstereceğinizden hiç şüphem yok. Hepinize sağlıklı ve huzurlu güler diliyorum. Sosyal mesafemize dikkat edelim lütfen.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472