banner488

Çine Belediye Başkanı Dinçer, “Çine’nin her noktasını güzelleştireceğiz”

Çine Belediye Başkanı Dinçer, “Çine’nin her noktasını güzelleştireceğiz”
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut, Mehmet Yavaş, Mustafa Sami Anbarcı, Meclis Üyeleri ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli ile Soğukoluk Mahallesine giderek mahalle halkı ile sohbet etti, mahalleye yapacakları projeleri anlattı, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; “Bizler vatandaşlarımızın yanına seçimden seçime gitmiyoruz, her zaman onların yanındayız. Ziyaret sebebimiz de; hem buraya yapacak olduğumuz projeleri anlatmak, hem de mahalle halkının görüşünü alarak, onlar nasıl istiyorsa  konuşarak projeler hakkında ortak bir karar vermektir. Büyükşehir yasasından sonra köylülerimizin dertlerini devamlı olarak dinliyor, ona göre hareket ediyoruz. Bizim siyasi görüşümüz seçimle biter, muhtar ya da başka birileri hangi partiden olursa olsun bizler için fark etmez, bizler hizmet yarışındayız ve rozetlerimizi çıkararak hizmetlerimizi yaptık, böyle de devam edeceğiz” dedi.

Soğukloluk Mahallesine yapılacaklarını anlatan Başkan Dinçer; “Meydan düzenlemesi yapılacak, Merhum Mehmet Tuncer’in köyü olduğu için Kaltun Madencilik, Mehmet Tuncer’in hatırasının yaşaması için Meydan düzenlemesine katkıda bulunacaklar, onlara da buradan teşekkür ederim. Kahvehane ve muhtarlık odası olarak kullanılan binanın yerine yeni bina yapılacak, zemin katı kahvehane, üst katıda muhtarlık odası olarak kullanılacak.  Ayrıca eskiden Okul olarak kullanılan çatılı yerin zemini düzeltilerek beton dökülecek ve düğünlerin yapılması için bir düğün alanı oluşturulacak, tuvaletler yenilenecek,  burada gelin-damat odası, hediyeleri koymak için oda yapılacak. Mevcut yerdeki oyun parkı düzenlenecek ve orayı şelale ile güzelleştireceğiz. Mevcutta bulunan lojmanın da tadilatı yapılacak”  dedi.

Mahalle halkından suların az geldiğinin söylenmesi üzerine hemen ASKİ yetkililerini arayan Başkan Dinçer; sorunun çözüleceğini, ikinci pompanın çalıştırılacağı bilgisini verdi.  Ayrıca kahvehane önünde bulunan ağacın kesilmemesini isteyen mahalle halkına ağacın kesilmeyeceği sözünü veren Başkan Dinçer; meydandaki tarihi ağacın korunmasını sağlayacağız, ağacın altına banklar koyarak dinlenme yerleri oluşturulacağını söyledi.

Emirler Mahallesinde mezarlık sorunu ile taş döşemelerinin dile getirilmesi üzerine Başkan Dinçer; burada Belediyemize ait mezarlık yapılacak yerimiz yok ama gerekli mercilerle görüşüp bu sorunun çözümü için uğraşacağını, acil noktalara da parke taşının döşeneceği ifade etti.

Böylesine güzel olacak bir meydana Atatürk Büstünün yakışacağını vurgulayarak mahallelilere bunun da sözünü veren Başkan Enver Salih Dinçer; “Bizler siyasi görüş ayırt etmeden Çine’nin her noktasını güzelleştirmek için uğraşıyoruz. Diğer mahallelerimize de giderek incelemeler yapacağız, mahalle halkının taleplerini dinleyerek ekip halinde projeler üreteceğiz” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472