banner480

Çine AK Parti Teşkilatından Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanlığı organizesinde Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Çine İlçe Başkanlığı tarafından yardım malzemesi toplandı.

Çine AK Parti Teşkilatından Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım
banner269
 AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına Çineliler ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 gün süre ile devam eden kampanya için Çine İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kuru gıda, konserve,  çocuk bezi, çocuk maması gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, battaniye gibi yardım malzemelerinden oluşan yardım toplandı.

Toplanan yardımlar ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Türkiye’de eş zamanlı olarak Türkmenlere yardım toplamak için bu çalışma yapıldı. Çine’de büyük bir özveri ile yardım toplamak için emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Merkezimizin ve İl Başkanımız Ömer Özmen’in talimatı doğrultusunda yaptığımız 10 günlük çalışma ile bütün ilçelerde olduğu gibi Çine’de de bu konuda duyarlı davranarak, topladığımız bu malzemelerin tamamını Aydın’da toplanmak üzere gönderdik. Yardım malzemeleri Aydın İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç olan bölgelere ulaştırılacaktır. Burada başta İlçe Başkanlığımız, yönetim kurulumuz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve mahalle başkanlarımız olmak üzere tüm arkadaşlarımızın bu konuya duyarlı olması nedeniyle kısa bir süre içerisinde malzeme topladık.  Bu malzemeleri inşallah ihtiyaç olan Bayır Bucak Türkmenlerine İl Başkanlığı tarafından ulaştırılacak” dedi.













Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472