banner480

Çine AK Parti'den Şoförler Odasına Ziyaret

Çine AK Parti'den Şoförler Odasına Ziyaret
banner269
AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Çine Şoförler Odası ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Bircan Öter’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız katıldı.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Seçimlerdeki başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Güve tazeleyerek seçildiniz,  Çine için siz olumlu işler yapıyorsunuz. Bizim odalara bakış açımız hiçbir zaman değişmedi. Odalara siyasi değil, esnaf gözüyle bakıyoruz. Bu odalarda birçok arkadaşımız var. Her zaman halkımızla iç içe olmaya çaba gösteriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman bir araya gelmek bizi mutlu eder. İkinci dönem başkanlığınız hayırlı olsun, Allah hep beraber hayırlı işler yapmayı nasip etsin” dedi.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, ikinci dönemde yapacak olduğu projelerden bahsederek AK Parti Teşkilatı’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.







Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472