banner488

Çine 70. Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Covid 19 Aşısı Yapıldı

Çine 70. Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Covid 19 Aşısı Yapıldı
banner496

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 42 öğrencinin velilerinden onay alınarak İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Covid-19 aşısı yapıldı.

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, İlçe Sağlık Müdürlüne bağlı aşı ekipleri, Covid-19 tedbirleri kapsamında velilerin onayı alınarak 12-18 yaş arası randevusu bulunan öğrencilerin aşılarını sırayla yaptı. Öğrencilere aşı olarak sadece kendilerini değil ailelerini ve çevrelerini de koruyacakları anlatılırken, daha sağlıklı hayat için aşılarını geciktirmeden yaptırmaları önerildi.

Salgına karşı en önemli ve en etkin yöntemin aşı olduğuna vurgu yapan Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Seyhan Beyhan, “Milli Eğitim Bakanlığını talimatları doğrultusunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda okulumuzda aşı çalışması başlattık. Meslek Eğitim Okullarında yüz yüze eğitim çok önemli. Yüz yüze eğitimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için aşı uygulamaları yapılması gerekiyordu. Toplam 213 öğrencimizden 42’sinin ailelerinin izni ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuzda Covid 19 birinci ve ikinci doz aşısı uygulandı. 12 Kasım’dan sonra ikinci aşı yapılacak öğrencilerimize sağlıklı başarılı yıllar diliyorum. Duyarlı davranışlarından dolayı Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472