banner488

CHP Gençlik’ten Aydın Cezaevine kitap kampanyası

CHP Gençlik’ten Aydın Cezaevine kitap kampanyası
banner269
CHP Aydın Gençlik Örgütü almış oldukları eğitim sonunda, sosyal sorumluluk projesi adına Aydın Açık Cezaevindeki Mahkumların kütüphanelerin genişletmek için kitap toplama kampanyası başlattı.

Aydın merkez ve ilçelerde sürdürülen kampanyanın, herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı olduğunu, mahkumların topluma geri kazandırılması ve karanlıktan aydınlığa tek çarenin okumak olduğunu göz önünde bulundurduklarını belirten CHP Gençlik Örgütü, bütün vatandaşları kampanyalarına destek olmalarını bekliyor.

Vatandaşlara bir kitapla sen’de destek ol diyen Çine’de, CHP İlçe Gençlik Örgütü üyesi Ali Uğur Alyazıcı açıklamasında; “Aydın Açık Cezaevi'ndeki mahkumların kütüphanelerini genişletmek için kitap toplama kampanyası başlattık. Aydın Açık Cezaevindeki Kütüphanelerindeki kitapların yetersiz kaldığını öğrendik. Almış olduğumuz Akran eğitim sonunda sosyal sorumluluk projesi olarak ‘Kelimeler ve Düşüncelerim Hapsedilemez’ diyerek başladığımız kampanyamıza desteklerinizi ihtiyacımız var. Kampanyamız 15 Haziran’da sona erecek. Kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Parti il ve ilçe örgüt binalarına kitaplarını teslim edebilirler. Ayrıca kampanyamıza katılmak isteyenler, Çine’de bana, Köşk’te Can Abayli – Sezer Zeray, Nazilli’de Ali Dağdelen ve Kuşadası’nda Asya Alp’a kitaplarını verebilirler” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472