banner480

CHP, Ebediyete İntikal Eden Öğretmenleri Unutulmadı

CHP, Ebediyete İntikal Eden Öğretmenleri Unutulmadı
banner269
Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgütü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenler anısına lokma hayrı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgütü görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenler için Kent Pastanesi önünde lokma hayrı yaptı. Düzenlenen lokma hayrına, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Engin Asar, muhtarlar ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, "24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Vatan uğruna gelecek nesilleri yetiştiren, odun sobası başında zor şartlar altında çocukları eğitmek isterken kahpe kurşunlar ile şehit edilen öğretmenlerimizi unutmadık, ruhlarını şad etmek adına lokma hayrı düzenledik. Bu ülkenin geleceğine büyük emekleri vardır" dedi.






























Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 03:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472