banner488

Celal Özden, 8 Mart'ta Karanfil Dağıttı

Celal Özden, 8 Mart'ta Karanfil Dağıttı
banner496

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği karanfil dağıtımı kamu kurum ve kuruluşlardaki ve ilçedeki kadınlara yapıldı. Yaşlısından gencine ve kadınlara karanfil takdim eden Celal Özden’e vatandaşların ilgisi yoğundu.

Etkinliğin ardından basına değerlendirmeler de bulunan Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden; “Hem Çine’deki hemşerilerimizin hem de Aydın’daki, Türkiye’deki ve Dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Peygamber Efendimiz veda hutbesinde Kadınları Allah’ın emaneti olarak aldınız diyor. Bana göre Dünya Kadınlar Gününde verilecek en güzel mesajın bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü biz eşlerimizi, kadınlarımızı, Allah’ı emaneti olarak görüyoruz. Bu vesile ile hemşerilerimizle de kucaklaşıyoruz. Sıkılmadık el bırakmıyoruz. Esnafımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, resmi ve gayri resmi kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ilçe de çok güzel projelere imza atacağız. Kadınlarımız erkeklere göre çok daha objektifler. Vicdan pencereleri erkeklerden çok daha farklı olduğu için, onları bu seçimde Cumhur İttifakı adayına güçlü bir destek vereceklerini, eşlerini de bu konuda teşvik edeceklerini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 02:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472