banner488

Çatalkaya, Tahtacı Kültür Derneği Çine Şube başkanı seçildi

Çatalkaya, Tahtacı Kültür Derneği Çine Şube başkanı seçildi
banner269
Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesinin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Atatürk Düşünce Derneği Çine Şubesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Belediye Meclis üyesi Mustafa Çalışkan ve Gülay Yıldız, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, ADD Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar ve dernek üyeleri katıldı. Servet Toptaş’ın Divan Başkanlığını yaptığı toplantıda Ali Kavcı ile İsmail Atilla divan üyeliği yaptı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı, faaliyet raporunun ve mali raporun okunması ile seçime geçildi

Tek listeyle gidilen seçimde açık oylama yapıldı. 58 mevcut üyesi bulunan Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi’nde 35 üyenin oy kullandığı seçimde 3 dönemdir Başkanlık yapan Ali Kırmızıgül’ün de bulunduğu liste oy birliği ile yeniden seçildi. Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Başkan Ali Çatalkaya seçildi.

Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi 3 dönem Başkanlığını yapmaktan müteessir değilim diyen Ali Kırmızıgül, “Kültürümün devamlılığını ve ileriki yıllarda bunu devam ettirebilmek için elimden gelen her türlü katkıyı severek yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Bir daha ki seçimlerde gençlerimizin kültürümüzü alt tabakalara indirerek, bu görevleri onların üstlenmesini isterim. Bu konuda gerek üyelerimizden gerekse üyelerimizin tabanını oluşturan Tahtacı toplumumuzdan destek bekliyoruz. Bizim herhangi bir siyasi beklentimiz yok. Kültürümüze ve toplumumuza yönelik çalışmalar içindeyiz. Daha önceki genel kurullarımızda üyemiz olan şimdi aramızda olmayan arkadaşlarımızı burada rahmetle anıyorum. Öncelikle beni yalnız bırakmayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim, yeni gelecek olan yönetim kurulunu da şimdiden tebrik ederim” şeklinde konuştu.

SEÇİLENLER

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Ali Çatalkaya, Hasan Yaldız, Ali Motor, Mehmet Şirip, Ali Kırmızıgül seçilirken, İhan İri, Veysel kara, Solmaz Ece, Seval Yıldız, Ali Cıvgın Yönetim Kurulu Yedek Üyesi seçildi.

Ayrıca Halil Ece, Halil Gültin, Engin Kara Denetim Kurulu Asıl Üyesi, Halil Gedik, İhsan Turan, Zeki Ece Denetim Kurulu Yedek Üyesi seçildi.

Halil Gedik, Solmaz Ece, İlhan İri Genel Merkez Delegeleri seçildi.















Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 18:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472