banner488

Burak Karabıyık Askere Uğurlandı

Burak Karabıyık Askere Uğurlandı
banner269
Çine’de Akın ve Nesrin Karabıyık’ın oğlu Burak Karabıyık askere uğurlandı. Vatani görevini yapmak üzere Burak Karabıyık ailesi, akrabaları ve arkadaşları tarafından davul ve zurnayla uğurlandı.

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı Kurucularından Nesrin Karabıyık’ın oğlu Burak, her asker gibi asker merasimiyle Çine Otogarı’ndan davul ve zurna eşliğinde askere uğurlandı.  Vatani görevini yapmak için askere uğurlanan Burak Karabıyık’a evlerinde asker kına yakma merasimi düzenlendi. Akrabalarının bulunduğu asker kınasında mutlu anlar yaşandı. Burak babasının 22 sene önce askerlik yaptığı Ankara’nın Mamak ilçesin deki MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda bir yıl askerlik yapacak.

Burak’ı uğurlamak için İYİ Parti Teşkilatı Başkanı Mehmet Yavuz ve Kurucu Üyelerinde bulunduğu Çine Otogarı’nda davul ve zurna eşliğinde zeybek, harmandalı oyunları oynandı. Arkadaşları, Burak için en büyük asker bizim asker sloganları yüksek sesle seslendirirken İYİ bir askerliğinin olmasını da dilediler. Burak, uğurlamaya gelenlerle vedalaşırken özellikle annesi Nesrin Karabıyık duygusal anlar yaşadı. Alkışlar ve gözyaşları içerisinde Burak Karabıyık Ankara’ya uğurlandı.

























Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 02:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472