banner488

Borç Yapılandırmasında Son Başvuru 30 Haziran

Borç Yapılandırmasında Son Başvuru 30 Haziran
banner269
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Vergi Dairesi , SGK , Esnaf Odalarına ait borçlarının yapılandırılması için, borçlu esnafın 30 Haziran 2017'e kadar vakitleri olduğunu ifade etti.

7020 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile 31 Mart 2017 öncesi vergi ve diğer borçların yapılandırılması için kolaylıklar başladı. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2017 olarak ilan edildi. Yapılandırma ile ilgili çağrıda bulunan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “ Yapılandırma yapmayan, yapılandırması bozulanlar için bir kez daha fırsat lütfen esnaflarımız iyi değerlendirsin” dedi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, "Üyeler odalarına olan borçlarını yapılandırmalarını yapsınlar. Yasa böyle bir olanak tanıyor ve mutlaka bundan faydalanmalarını tavsiye ediyorum. Neticede yasa yüzde 50'ye varan kolaylık getiriyor. Esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hakikaten güzel bir fırsat değerlendirsinler diyorum.  SGK'ya olan prim borçları vergi borçlarına kadar yapılandırma yapılabilecek. 7020 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile 31 Mart 2017 öncesi Vergi Dairesi , SGK , Esnaf Odalarına ait borçlarının yapılandırılması için kolaylıklar başladı. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2017 olarak ilan edildi. Ödenmesi gereken tutarların, öngörülen süre ve şekilde kısmen veya tamamen ödenmemesi halinde, ödenmemiş alacak asılları ile bunlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı gibi alacaklar ilgili mevzuat hükümlerine göre tahsil edilecektir. Hayırlı ve güzel bir hizmet. İnşallah esnafımız sanatkârımız bundan çok geniş anlamda faydalanır. Katkısı olan tüm yetkililere de teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472