banner488

Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi
banner269

Çine Belediyesinin Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Dinçer başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı, Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonu'nda yapıldı. Mecliste, üç gündem maddesi görüşüldü.

Çine Belediyesinin 2021 mali yılı ve izleyen iki yılın gelir-gider bütçesi ile performans programı ve 2021 yılı Belediye tarifeleri ilgili iki madde komisyona sevk edildi. Hamidabat Mahallesi 204 Sokak No:3/B-5/A-5/B-5/C-5/D-5/E-5/F-5/G-5/H'de içkili yer bölge tespiti oy çokluğu ile kabul edilirken, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır ve Şakir Deniz ise çekimser kaldı.

Kent Meydanı bu dönem kamulaştırılacak

Gündem dışı yapılan konuşmada Başkanı Salih Dinçer, Çine Kent Meydanı'nı bu dönem kamulaştırarak ilçe halkının hizmetine sunacaklarını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi son meclis toplantısında Taksi Durağı Meydanı’nın imar plan değişikliği onaylandığını belirten Başkanı Dinçer, imar plan değişikliğinin 30 günlük askı süresinin ardından netlik kazanacak. Kamulaştırmayı ya biz yada Büyükşehir Belediyesi yapacak. İlk olarak biz düşünmüştük, Büyükşehir dedi ki ben kamulaştırayım. Konuşacağız, oradaki kişilerle takas yoluna gideceğiz yada yüzde 50 Büyükşehir, yüzde 50 biz kamulaştırabiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020, 22:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472