banner488

Bayramda heyecan fırtınası yaşanacak!

Hediye Makinesi, Forum Aydın’da sizi bekliyor

Bayramda heyecan fırtınası yaşanacak!
banner496

Forum Aydın, Türkiye’de ilk kez Forum Alışveriş Merkezlerinde gerçekleşen bir etkinlikle tüm ziyaretçilerini Hediye Makinesine davet ediyor.

19-27 Eylül tarihleri arasında Forum Aydın’da kurulacak Hediye Makinesine girecek ziyaretçiler, arkadaşlarının yardımıyla sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı yakalıyor.

Aydın ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, hem eğlendiren hem kazandıran kampanyalarına Türkiye’de ilk kez Forum Alışveriş Merkezlerinde gerçekleştirilen Hediye Makinesi ile devam ediyor.

19-27 Eylül tarihleri arasında Forum Aydın’daki mağazalardan aynı gün içinde tek seferde 100 TL’lik alışveriş yapan Forum Aydın ziyaretçileri, alışveriş merkezine kurulacak dev Hediye Makinesine girerek sürpriz hediyelerin sahibi olma fırsatını yakalıyor.

İki kişilik ekiplerin katılacağı yarışmada, bir kişi Hediye Makinesindeki kıskaca bağlanıyor, diğer yarışmacı ise ekip arkadaşını dışarıdan kumanda ile kontrol ederek hediye havuzunda kazanmak istedikleri hediyeye doğru yönlendiriyor.

Hediye çekleri,sinema biletleri ve yüzlerce sürpriz hediye, Hediye Makinesi’nde Forum Aydın ziyaretçilerini bekliyor.


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472