banner488

Başkan Uyar Butik Otel Projesini tanıttı

Başkan Uyar Butik Otel Projesini tanıttı
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, 22 Mart’ta yapılacak olan kongredeki yeni ekibiyle Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ait arsada projesi tamamlanan Butik Otel’in tanıtımını yaptı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ait Aydın- Muğla Karayolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan arsada Başkan Metin Uyar, seçime gideceği yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapılması planlanan 3 katlı butik otel, dükkanlar ve düğün salonu yer aldığı projeyi yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Yapılacak olan butik otel mimari projeni seçildi

Çine’mize güzel bir tesis kurmak için yola çıktıklarını belirten Başkan Uyar, “Bu arsayı biz 4 yıl önce ekibimle beraber almıştık. Çine Esnaf Odası Dinlenme Tesisi ve üst katlarını 1+1 butik otel olarak karar alınarak plan ve preje çizimleri tamamlandı. Şu anda son aşamalara geldik. Çine’mize güzel bir tesis kurmak için yola çıktık. İnşallah bu işi de ekibimle beraber başaracağız. Bu yeri alırken baya bir zorlandık. Odamızın 550 bin lirası vardı arsayı 867 bin liraya aldık, üzerini borçlandık. Daha sonra bu arsamızı geçici olarak kiraya verdik. Şuan müteahhitler 6 milyon lira teklif ediyor ama biz burada Çine esnafı ve halkı için bir eser yaratmak istiyoruz. Bunun için son 3 ay Karayolları Bölge Müdürlüğü ile uğraştık. Daha sonra da farklı mimarlara istediğimiz özelliklerde çizimler yaptırdık. Bu çizimler içerisinden de son seçimimizi yaptık” ifadelerini kullandı.

“İnşaatın bütün işlerini Çineli esnaf yapacak”

Çine’ye yapılacak olan eserin özellikleri hakkında bilgi veren Başkan Uyar, “Toplam bin 600 metrekare olan bu arsamızın çekme paylarından sonra kalan 500 metrekaresini 3 katlı bina yapacağız. Zemin katında 3 dükkan olacak. 3 katın tamamı 36 odalı apart oda şeklinde ve en üst katına da ilçemize yakışır düğün salonu yapacağız. Artık resmi işlemleri son aşamasına gelen bu inşaatımızın yakın bir tarihte temelini atacağız. Karayolu kısmı 52 metre cepheli bu inşaatımızın kaba inşaatını tamamladıktan sonra diğer elektrik, su, mobilya, PVC doğrama gibi bütün işlemini Çine esnafımıza yaptıracağız. Çine’nin ihtiyacı olan bu tesisi ekibim ile birlikte yapmaya karar verdikten sonra usun süredir resmi işlemlerini devam ettiriyoruz. İnşallah Çine’mize yakışır bir eser olacak. Apart otel kısmı ilçe esnafımıza indirimli olarak kullandıracağız, fakat düğün salonu odamız üyelerine ücretsiz olacak. Çine Esnaf Odası Dinlenme Tesisi şimdiden esnaflarımız başta olmak üzere ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Başkan Uyar’ın Mart ayındaki kongreye katılacağı liste

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve 22 Mart’ta yapılacak olan seçimli olağan genel kuruldaki yeni ekibini de tanıtan Başkan Metin Uyar, Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Erçin Karabulut, Mehmet Sezer, Münir Güleç, Levent Bağdatlı, Hasan Yıldız, İlhan İri, Mutlu Aktaş, Gökhan Özpala, Erkan Gökaslan.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472