banner488

Başkan Tosun, "Gürlen Barajı'nı Söz Verdik, Yapıyoruz"

Başkan Tosun, "Gürlen Barajı'nı Söz Verdik, Yapıyoruz"
banner496

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, Çine’de uzun zamandır kamuoyu gündeminde olan ‘Gürlen Barajı’ ile ilgili çalışmaların başladığını müjdeledi.

AK Parti söz verir sözünü tutar diyen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Referandum sürecinde Çine’mizi ziyaret ederek söz veren Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ‘Çine Gürlen Barajı'nı da yapacağız, yapılması için DSİ’ye talimatı verdim. Çine’ye üç tane baraj kazandırıyoruz’ demişti ve AK Parti olarak bir sözümüzü daha yerine getirdik” şeklinde konuştu.

AK Parti Çine’ye Verdiği Bir Sözü Daha Yerine Getiriyor

Çine’nin 29 Mahallesinde içme sorununu ortadan kalkacağını belirten Başkan Tosun, “Çine’ye referandum sürecinde ilçemizi ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Çineli hemşerilerimize verdiği söz doğrultusunda Gürlen Barajı ile ilgili çalışmalar DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatıldı. DSİ 21. Aydın Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma yetkilileri arasında ‘Çine Gürlen Barajı ve Sulamaları Jeoteknik Etüt Yapımı ve Harita Alımı’ işinin sözleşmesi imzalandı. Gürlen Barajı zemin etüttü ve harita ihalesi DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından sözleşme bedeli 438 bin lira değerinde,650 dekar rezarvuar alnına sahiptir. Sözleşmeye göre iş süresi 180 takvim günüdür. İhaleyi alan firma tarafından çalışmalar başlamıştır. 29 Mahallemizin içme suyunu temin edecek olan Gürlen Barajı Çine’mize hayırlı uğurlu olsun. Bu çalışma bittikten sonra inşaatı ile ilgili proje ihalesine çıkılacak ve projeler tamamlandıktan sonra yapım ihalesine çıkılarak barajın inşaatı başlayacaktır. AK Parti verdiği bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Bu vesile ile Gürlen Barajı Projesinin yapımına destek veren Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na başta olmak üzere, AK Parti Aydın Milletvekillerimize ve DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’ne Çine’miz halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 23:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472