banner488

Başkan Şahin, Başkan Dinçer’den iyi haber verdi

Başkan Şahin, Başkan Dinçer’den iyi haber verdi
banner269

Malatya’da tedavi altına alınan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den iyi haberi CHP ilçe Başkanı Tayfun Şahin verdi.

Başkan Şahin, “Çine Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer’in karaciğer rahatsızlığının tedavisi için 10 şubat 2022 tarihinde getirildiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde, 17 Şubat 2022 günü saat:18.30’da başlayan ameliyatı, 18 Şubat 2022 gece yarısı saat:03.00’te ameliyatı yapan ekibin müjdeli haberiyle başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Başkanımız ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmıştır. Tedavi süreci yoğun bakım ünitesinde devam edecektir.

Yaklaşık on günlük süreçte, başkanımızın sağlığına bir an evvel kavuşması için yoğun çalışan Malatya Karaciğer Enstitüsü Başkanı Profesör Doktor Sezai Yılmaz ve operasyon ekibi hocalarına, vefakarca donörlük yapan sevgili kardeşimize, gönülden donör adayı olan kardeşlerimize, tüm Çineli ve Aydınlı hemşehrilerimize, Türkiye’nin dört bir yanından arayarak bizlere destek olma teklifinde bulunan vatandaşlarımıza, Malatya’da bizleri yalnız bırakmayarak her an yanımızda olan dostlarımıza, büyüklerimize, dualarını esirgemeyerek her an arayan soran herkese gönül dolusu sonsuz minnet duygularımızla teşekkürler ediyoruz.

Başkanımızın bir an evvel sağlığına kavuşup aramıza katılacağı günlerin yakın olduğu inancıyla, ailesine ve yakınlarına acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet Ece
Ahmet Ece - 2 yıl Önce

Geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun. Başkanın sağlığa kavuşmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Durmuş ali manavak
Durmuş ali manavak - 2 yıl Önce

Allah acil şifalar versin kardeşim çok geçmiş olsun Allah şifa versin

SIRADAKİ HABER

banner472