banner488

Başkan Özden, “Sıfır faizli kredinin kesinti ücreti 800 TL”

Başkan Özden, “Sıfır faizli kredinin kesinti ücreti 800 TL”
banner496
 Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, esnafa 30 bin TL kredinin 4 yıl içerisindeki toplam kesinti ücretinin 3 bin yüz TL'den 800 TL'ye kadar düşürüldüğünü ve sıfır faizli kredi desteğinin başladığı müjdesini verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  tarafından esnaf ve sanatkârların sıfır faizli kredi başvuruları yapabileceklerini söyleyen Başkan Özden, ''Geçtiğimiz günlerde Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamış olduğu ve kooperatifimiz kanalı ile esnafa verilecek olan faizsiz 30 bin TL'nin 4 yıl içerisinde yüzde 8 kesintisi ve yüzde iki banka komisyon ücreti, toplamda 3 bin 100 TL'yi buluyordu. Bu kesinti ücretleri 800 TL'ye düşürüldü. 4 yılda toplam kesilecek olan 800 TL'nin 300 TL'si sermaye olduğu ve esnafa geri ödenebileceği için bu krediyi kullanacak ortaklarımızdan gidecek olan kesinti tutarı sadece 500 TL olacak.''

Sıfır faizli krediyi, kooperatife borcu olmayan esnaflarımız kullanabiliyor açıklamasında bulunan Başkan Celal Özden,  "Merkez ve bölge kooperatifler birliklerinin ortaklaşa çalışması ile kesintiler 800 TL'ye kadar düşürüldü. Faizsiz 30 bin TL krediyi sadece kooperatife borcu olmayan esnaflarımız kullanabiliyor. Biz bu esnaflarımızın da bu krediden faydalanmasını istiyorduk, ancak şuana kadar bu gerçekleşmedi. Bu konuda kooperatif birlikleri olarak çalışmalar sürdürülüyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 01:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472