banner488

Başkan Metin Uyar, “Verilemeyecek Hesabımız Yok”

Başkan Metin Uyar, “Verilemeyecek Hesabımız Yok”
banner269
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu öncesi, bir dönem daha yeniden göreve talip olduklarını açıkladı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı Metin Uyar, yaptığı açıklamada, oda olarak hiçbir konuda kimseye verilemeyecek hesaplarının olmadığını söyledi. Başkan Metin Uyar, “ Çine’den bize gelen ve her konuda esnafımızın işinin takipçisi olduk, yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizim görevimiz esnafa yardımcı olmak, onlarla iç içe olmak. Her genel kurul döneminde olduğu gibi bu dönemde de yönetim kurulu ve oda personeli hakkında asılsız iftira ve karalama propagandalarının yürütülüyor. Odamızın hiçbir konuda verilemeyecek hiç bir hesabımız yok. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kuruluş amaçlarına uygun olarak, din, dil, ırk, mezhep ve siyasi görüş ayrıcalığı yapmadan her zaman tarafsız ve bağımsız olduğumuzu ve bütün esnafa eşit şekilde davrandık. Ben Metin Uyar olarak, bu çatı hiç kimsenin şahsi çıkarı ve egolarının tatmin yeri olmadığını, çıkar çevrelerinin bir yerlere ulaşması için basamak durumuna düşmediği, siyasi partilerin ve derneklerin arka bahçesi olarak kullandırmadık. Her türlü platformda bütün esnaflarımızın haklarını ve menfaatlerini en güzel şekilde savunmuş maddi manevi olarak sonuna kadar destek olduk. Biz esnaflarımızın cemiyetlerine, cenazelerine hep katıldık. Esnaf odasında bir başkan değil personel gibi görev yapıyorum. Koltukta oturup durmadım. Her zaman esnafımın işine sarıldım. Ömrüm varsa esnafımıza bir dönem daha hizmet etmeye hazırım. Bundan sonraki süreçte de odamız yönetim kurulu ve personelimiz olarak bu çizgimizden asla vazgeçmeyecek ve hiçbir şekilde taviz vermeyerek esnaflarımızın ve halkımızın bize olan destek ile güvenini boşa çıkarmadan özverili olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün esnaflarımıza bol kazançlı, hayırlı nasipler dileriz” dedi.

“Esnafımız için yatırım yapıldı”

Başkan Metin Uyar, “Çine Adnan Menderes Bulvarına 52 metre cephesi olan bin 670 metrelik araziyi oda bünyesine kazandırdık. Burada Çine Esnaf Odası Sosyal Tesisi olarak bir yatırım yapmayı planlıyoruz. İçerisinde otel, düğün salonu ve benzeri tarzda kullanışlı alanlar inşa ederek bu alanları Çine esnafımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472