banner488

Başkan Kandemir, “Çine için protokol imzalandı”

Başkan Kandemir, “Çine için protokol imzalandı”
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun Çine’de yapılacak olan bir adet gençlik merkezi, bir adet olimpik yüzme havuzu ve 10 adet halı sahanın protokolünü imzaladığının müjdesini verdi.

Ankara’daki Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Aydın Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’ne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekili KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MKYK Üyesi Sayın Seda Sarıbaş, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve partililer katıldı.

Toplantının ardından basın açıklaması düzenleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Sayın Bakanımız, Çine’mize yapılacak olan bir adet gençlik merkezi, bir adet olimpik yüzme havuzu ve 10 adet halı sahanın protokolünü imzaladı. Desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. AK Parti olarak Çine’ye yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. Çine’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472