banner480

Başkan Kale’den Klarnetçi Yaşar’a Destek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova’nın tanınan müzisyenlerinden Klarnetçi Yaşar olarak bilinen Yaşar Sarıkaya’yı (61) evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Kale’den Klarnetçi Yaşar’a Destek
banner269

Uzun zamandır çeşitli sağlık problemleri olduğunu ifade eden ve yüzde 62 özürlü raporu bulunan Sarıkaya Başkan Kale’nin kendisini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyarak teşekkür etti.

İncirliova Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana ilçe geneline eşit bir şekilde hizmet götürme gayreti içerisinde olmanın yanı sarı sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale; “Yaşar Bey’den gelen talep doğrultusunda sosyal hizmetler birimimizdeki arkadaşlarıma konunun araştırılması için talimat verdim. Arkadaşlarımızın yaptığı incelemeler sonrasında kendisinde denge kaybı ve yürümekte güçlük çektiği tespit edildi. Ayrıca yüzde 62’lik bir ağır engelli raporu bulunmaktaydı. Bunun üzerine sosyal hizmetler birimiz vasıtasıyla tekerlekli sandalyeyi göndermek yerine bizzat kendim gelip geçmiş olsun dileklerimi de iletmek istedim” dedi

Başkan Kale’nin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı onur duyduğunu ifade eden Klarnetçi Yaşar Sarıkaya; “Başkanım öncelikle evime kadar gelip beni onurlandırdığın için sana teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyarete İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu 2-E sınıfı öğrencilerinin de mavi kapak toplayarak tekerlekli sandalye almaya gayret etmelerinden dolayı büyük bir onur duyduğunu ifade eden Başkan Kale, Klarnetçi Yaşar Sarıkaya’ya yaptığı ziyarete öğrencileri de götürdü. Burada sosyal yardımlaşmanın önemini göstermek ve öğrencilerde bu bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Kale; “Günümüzde hepimizin kendimize göre bazı sıkıntı ve sorunları vardır. Yardımlaşma bizim inançlarımızda ve kültürümüzde vazgeçilmez bir unsurdur. Bunu da yavrularımıza göstermek onlarda bu bilinci pekiştirmek istiyoruz. Kendileri de mavi kapak toplamaya başlamışlardır. Bundan dolayı de onları tek tek kutlarım” şeklinde konuştu.





Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472