banner488

Başkan Gözkaya,"Çiftçimizin Yanında Olmak İçin Göreve Geldik”

Başkan Gözkaya,"Çiftçimizin Yanında Olmak İçin Göreve Geldik”
banner269

Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti Seçimi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Gözkaya, Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyet Başkanı seçilerek ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi. Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyet Başkanı Mutlu Gözkaya toplantıda, sadece üyelerinden aidat toplayarak ceza kesen bir kurum değil, çiftçiye en iyi şekilde hizmet eden bir kurum olacaklarını ifade etti. Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyet Başkanı Mutlu Gözkaya, başkan vekili Gültekin Celep olurken, yönetim kurulu ise Oktay Akdam, Turan Allale ve Ahmet Dönmez olarak görev dağılımı gerçekleşti.

Halk ile iç içe olacaklarını çiftçinin her sorununa çözüm bulmak için 7 gün 24 saat çalışacaklarını belirten Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyet Başkanı Mutlu Gözkaya, "Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyeti olarak sadece üyelerinden aidat toplayarak ceza kesen bir kurum olarak değil, çiftçiden topladığı aidat ile çiftçiye en iyi şekilde hizmet eden bir kurum olacağız. Canla başla çalışmaya devam edeceğiz, çiftçimizin kazanması ve kalkınması için elimizden geleni yapacak, çiftçimizin her alanında yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zeki köse
Zeki köse - 5 yıl Önce

Af çıkmadan ÖNCE aidat borcu ve faizini ödedim bu sene sanırım aidat borcum vardır köyler de köy mallari koruma personeli olacakmı cine çayından su boşa akiyor hala derin kuyu pompası kullanıyoruz toplulaştırma alanlardaki eksik yapılan yollar bozulan yollar konusu yarim kalan toplulaştırma cine muğla yolu altında kalan tarım alt geçitleri yağmur suları ile dolu açılmayan asvalt kenarı kanallar Eskiçine cine cine altınova asvalt kenarı tarla yolları traktörler için konu başlıkları bunlar

SIRADAKİ HABER

banner472