banner488

Başkan Dinçer’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dinçer’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı
banner496
Enver Salih Dinçer, bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferinin 101. Yıl Dönümünü kutlamanın onurunu ve gururu içerisinde olduğunu ve Ankara’da gelişen olaylarla ilgili olarak da terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade etti.

Başkan Dinçer mesajında; “Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılını kutlamanın ve gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi anma günü olan Şehitler Gününü bir kez daha anlamanın onurunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi Milletimizin kaderini, dünya tarihinin de seyrini değiştirmiştir. Kısacası Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan Çanakkale Zaferi, büyük kahramanlıklar ve insanüstü fedakarlıklara dünyayı hayrete bırakmış ve dört bir yanımızı saran emperyalist güçlerin akıllarına “Çanakkale Geçilmez” sözünü yer ettirmiş, Milli Mücadeleye de güç vermiştir.

Ayrıca Başkent Ankara’nın kalbinde gerçekleşen, hepimizin üzen menfur saldırıdan dolayı hayatını kaybeden kardeşlerimize de Allah'tan rahmet, yakınlarına, ülkemize, milletimize başsağlığı diliyor, bu vesileyle bir kez daha terörün renginin, cinsinin olmadığını, nereden gelirse gelsin, kime karşı işlenirse işlensin terörün her türlüsünü lanetlediğimizi, kınadığımızı ifade etmek istiyorum.

Şehit ve gazilerimiz hiçbir değerle ölçülmeyecek fedakârlıkları ile bizim bu topraklarda hür olarak yaşamamızı sağlamışlar, sağlamaya da devam etmektedirler. O gün Çanakkale’de nasıl kenetlenmişsek bugün de hep beraber kenetlenmemiz gerekmektedir.

Askerlerine “Taarruzu değil, ölmeyi” emreden Gazi Mustafa Kemal önderliğinde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destanın, bir dirilişin göstergesi olan 18 Mart ruhunu her yıl yeniden anlamaya çalışarak, tüm şehit ve gazileri ile isimsiz nice kahramanlarını sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472