banner488

Başkan Dinçer, Şoför Esnafı İle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Dinçer, Şoför Esnafı İle Kahvaltıda Buluştu
banner269

Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, Çineli şoför esnafı ile kahvaltıda buluştu. Başkan Dinçer, Şoför esnafının sıkıntılarını dinleyerek sıkıntıların giderilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Köfteci Tamer'in Yeri'nde şoför esnafı ile bir araya gelen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter teşekkür ederek çiçek taktim etti. Şoför esnafının sıkıntılarını dile getiren Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, "Ulaşım ile ilgili bazı sıkıntılarımız vardı bunları en hasarla gidermeye çalıştık. Servis plakalarımız da sınırlama yoktu. UKOME'ye çalışan esnaflarımızın listesini gönderdik. Enver başkanımız bizlere yardımcı oldu plaka değerlerimizi yükselttik, kendisine teşekkür ediyorum. 4 yıl boyunca Salih başkanımız her gittiğimizde bir şekilde yardımcı oldu. Köy duraklarının çarşı içinde kalmasını istedik başkan biz kırmadı. Otogar olmuşken uygun değil ancak hizmet edebilmemiz için bizi kırmadı. Yolcu taşımacılığı kooperatifleri otogarda alta inmesi gerekiyordu başkanım alta inersek iş yapamayız yukarıda kalmamız lazım dedik düzenleme yaptılar. Garaj Taksi için kulübe istedik bizi kırmadı. Aynı kulübeyi diğer taksi duraklarımız içinde önümüzdeki süreçte talep edeceğiz. Alabanda kavşağının önemini her yerde anlatıyoruz. Bunun mücadelesinin sürdürülmesini istiyoruz. Yolcu indirme bindirme ceplerine ihtiyacımız var. Ulaşım daire başkanlığından gelecek dönemde ruhsat tarife bedelleri ve hat devirleri ücretleri ile ilgili revizyon yapılmasını talep ediyoruz. Çine, bir Kuşadası, Nazilli ile eş değerlendirilmemesi gerekiyor. Gelir seviyemiz düşük, ödeyebileceğimiz rakamlar olması gerekiyor. Çine Birlik'te 70 esnafımız var sarı otobüslerin sürelerinin 20, 30 dakika üzerinde olmasını ve bizlerin paydaş olmamız gerekiyor. Yeni ulaşım planı bekliyoruz. Mahalle arası yolcu taşımacılığı ve sıcak asfalt taleplerimiz var. Bir daha ki yılda Allah sizlere nasip ederse bu görevi çalışmak istiyoruz. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyduk" dedi.

İktidarın bir güç zehirlenmesi var diyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Baskılı bir ortamdan geçiyoruz. Demokrasi ile yönetiliyoruz ama şuan üstümüze çok geliyorlar. Büyük baskı hissediyoruz. Sizlere oraya katılmayın, konvoylara katılmayın baskıları yapılıyor. Bu düzenden 31 Mart'ta kurtulmamız gerekiyor. 2014 yılından bu yana Bircan başkanım ile uyumlu bir şekilde çalıştık. Birbirimizi rakip olarak görmedik. Minibüs bekleme noktası otogarın aşağısına koymuşlar, bu işi aşağıda yapamayız dediniz tamam dedik, sizleri yukarı aldık. Planlama aşağıda olduğu için yazın güneşten kışın yağmurdan korunmanız için kapalı alan yapacağız. Alabanda kavşağı kapanmasın diye otobüse bindik kapanmaması için çok direndik kapattılar. Açılması için uğraştık. Karayollarından bir yazı getirin tek kuruş istemiyorum bu kavşağı açacağım dedim, yazı gelmedi. Yolcu indirme bindirme, sarı otobüslerin sayısının azaltılması ve tariflerin düzenlenmesi talebi var bu konularda da yardımcı olmaya çalışacağız. Sıcak asfalt çalışmalarımız başladı. 2014'te Aydın Büyükşehir oldu yeni kuruldu. Çine'ye geç kaldı ama önümüzdeki dönem bir çok yolumuza sıcak asfalt dökeceğiz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472