banner488

Başkan Dinçer Evciler'deki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Dinçer Evciler'deki Çalışmaları Yerinde İnceledi
banner496

Evciler Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 2021 yılında da parke taşı döşeme çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Evciler Mahallesi’ndeki parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer'e Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile Evciler Mahalle Muhtarı Hidayet Şahin eşlik etti.

Mahallesinde çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine, Çine Belediye Başkanı Dinçer ve ekibine teşekkür eden Evciler Mahalle Muhtarı Hidayet Şahin, “Çine Belediyesi mahallemizde hummalı bir çalışma başlattı. İlk önce mahallemizin içinden geçen Söğütcük Deresi’nin bir kısımının temizliği yapıldı. Daha sonra uzun yıllardan beri yapılmayan Olukbaşı Tahtalı mevkisindeki yolunu açıldı ve çalışmaları devam etmektedir. Koronavirüs salgınında mahallemiz belirli periyotlarda dezenfekte çalışmaları yapıldı. Ayrıca ASKİ tarafında kanalizasyon çalışmalarının yüzde 70 kısmı bitti. Bu biten kısımlarda 10 güne kadar bağlantısı yapılacak. Geri kalan yüzde 30’luk kısmınında çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon çalışmaların tamamlandığı yerde de Çine Belediyesi tarafından parke taşı döşeme çalışması devam ediyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472