banner488

Başkan Dinçer'den Çağrı Merkezi İçin Teklif

Başkan Dinçer'den Çağrı Merkezi İçin Teklif
banner496
 Aydın’da kurulması düşünülen fakat uygun yer bulunmadığı için askıda kalan Çağrı Merkezi için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den teklif geldi.

Başkan Dinçer; “Aydın Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın Çağrı Merkezi ile ilgili çalışmalarını duyunca çok sevindik, ama uygun yer bulunulmaması bizleri de üzdü. Bu sebeple bizde çalışmalarımıza başladık. Eğer çağrı merkezi Çine’mize gelirse bundan çok memnun oluruz. Belediye olarak şu anda Kültür Merkezi olarak kullanılan 3 katlı binayı çağrı merkezi için verebiliriz.

Zaten Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun Çine’mize yapacak olduğu yeni bir kültür merkezi olacak. Biz oraya taşınacağız. Mevcutta bulunan Kültür Merkezimiz boşa çıkacak. Benim düşüncem bu bina çağrı merkezi için çok uygun. Alt katı şu anda düğün salonu, ikinci katı çok amaçlı konferans, tiyatro salonu, üçüncü katı ofis olarak kullanılan bu binayı gerekirse çağrı merkezinin talebine göre en kısa zamanda tadilattan geçirip onlara verebiliriz.

Eğer kabul ederlerse Çine’miz için, Çine’miz de iş arayan ya da dışarıda çalışmak zorunda kalan gençlerimiz için çok iyi olur. Çalışmak için Borum, Marmaris, Kuşadası’na gitmek zorunda kalmazlar, gurbette çalışan arkadaşlarımızın, annelerinin babalarının yanlarında daha mutlu olacaklarını biliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Çine için bir taş koyanın daima yanındayız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472