banner488

Başkan Dinçer, “2021 Tüm Çine Doğalgaza kavuşmuş olacak”

Başkan Dinçer, “2021 Tüm Çine Doğalgaza kavuşmuş olacak”
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’la birlikte Şevketiye Mahallesinde devam eden doğal gaz ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, doğal gaz borularının döşenme işlemlerinin bitiminde yollarda yama çalışması gerçekleştirdiklerini ve zeminin oturması ile taş döşemelerinin yapıldığını söyledi. Başkan Dinçer, “2021 yılsonu tüm merkez mahallelerde doğal gaz çalışmalarının sona erecek” dedi.

Çine Belediyesi olarak vatandaşa hizmet konusunda en iyisini yapmayı amaçladıklarını belirten Başkan Dinçer, “Yaklaşık 3 yıl önce kararname çıktı, Aydın'da Germencik, İncirliova ve Çine'de belediyeler kazılan yolları kendi yapmayı kabul ederse ve doğalgaz şirketinin belediyeden izin alması için para yatması gerekmediği kabul edilir ise doğalgaz döşenecekti ilçemize. Biz Aydın Büyükşehir ile birlikte ilçemize doğal gaz gelsin diye bu şartları kabul ettik. Amacımız vatandaşımıza hizmet. Şimdi Yeni Mahalle ve Sarıoğlu Mahallelerinde taş döşeme çalışmalarına başladık. Şuan doğal gaz çalışmaları Şevketiye Mahallesi'nde devam ediyor. Biz yollarımıza yama yapıyoruz çünkü ana hat kazılan yerler belli bir süre sonra çökme yapıyor, yolun oturmasını bekliyoruz. Ayrıca evlere giden abonelik kazıları nedeniyle yollar yeniden bozulacak. Bu kışı yama çalışması ile geçireceğiz. Doğalgaz şirketi ile görüşerek Cumhuriyet, Soğancılar ve Hamitabat Mahallesi'nde de doğalgaz çalışmalarının hızlandırılma talebinde bulunduk. Üç merkez mahallemizde doğalgaz çalışmalarının 2021 yılı sonuna kadar tamamlanmasını istiyoruz. Doğal gaz şirketi yetkilileri de bu talebimizi olumlu karşıladı. Çine merkezde 2021 yılı sonuna kadar tüm doğalgaz çalışmaları sona erecek. Bizde yol çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472