banner488

Başkan Akın, “Değişim Şart”

Başkan Akın, “Değişim Şart”
banner496
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Akçaova’da Pazar Yerinde pazarcıları ve esnafı ziyaretler bulundu. Vatandaşların sevgi ile karşıladığı Başkan Akın, Akçaova’nın ve Çine’nin hak ettiği yerlere gelmesi için çalışacaklarını ve sık sık ziyaretlerde bulunacağını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Akçaova’da ve Çine’de planladığı projeleri vatandaşlarla paylaşarak bilgiler verdi. Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun’u ve Akçaova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Özkar'ı makam odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Akın, Akçaova Pazar Yerinde pazarcılar ve esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılandı.

“Mutsuzluğun Sebebi Büyükşehir Belediyesi”

Akçaova’da hayvancılığın en önemli gelir kaynağı olduğu belirten Başkan Akın, “Marka yok, endüstriyel tesisler kuramazsan, her şeyi ham çıkarırsan burada yaşayan benim köylüm ve çocuğu hiçbir yerde çalışamaz. Bizim Akçaova, Çine ve Aydın’ın genelinde gençlerin çoğu deniz kenarlarında il ve ilçelere gidiyor. Ama burada zenginliğin tarım üstünde bir endüstriyel tesisleşmeye gidilirse, hayvancılık, zeytinyağı, et ve süt tesisleri kurduğumuzda katma değer kazanırız ve işsizliği ortadan kalkar. Aydın ve ilçelerinde birinci sırada genç nüfusun göç verdiği yerler olarak geçiyor. Mutsuzluğumuzun altında yatan sebep Büyükşehir yasasıyla birlikte Büyükşehir belediye Başkanı’nın tutumlarından kaynaklanıyor. Aydın’ı ve ilçelerini gelişimini açamadığınız sürece, tarımı, turizmi, eğitimi, sağlığı geliştiremezseniz, yeni şehir planlaması yapamazsanız hem mutsuz hem göç vermeye devam ederiz. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediyesi başkanlığını değiştirmekten başka bu işin yolu görünmüyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın, Akçaova ve Çine de gerçekleştirdiği ziyaretlerde MHP Aydın İl yönetimi, Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetimi, Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetimi eşlik etti.










































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472