banner488

Basın Mensupları Kartlarını Aldılar

Basın Mensupları Kartlarını Aldılar
banner496
Aydın yerel gazetelerinin çeşitli departmanlarında çalışan 9 basın mensubu, Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü'ne yaptıkları müracaatın ardından Basın Kartı ve Basın Trafik Kartı'nı aldılar.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce belli şartları yerine getirmiş ve yasal bekleme süreleri dolmuş gazetecilere verilen Basın ve Basın Trafik Kartları sahiplerine teslim edildi. Basın Kartları Komisyonu tarafından onaylanan kartlar Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürü Cavit Ok'un da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda verilirken, toplantıya birçok gazeteci de katılım gösterdi.

'Yaptığımız işi önemsemeliyiz'

Bu gibi toplantıların artması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürü Cavit Okur, "Basın mensupları arasında gerek tanışma anlamında gerekse de birlik ve beraberliğimizi pekiştirme anlamında bu gibi buluşmaların önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Gazeteci olarak her yerde bu üslubumuzu korumalı ve bize yakışır davranışlar sergilemeliyiz. Aydın’da gördüğüm kadarıyla üretilen haber sayısı yeteri kadar çok değil. Bu sayıyı daha yükseklere taşımanın yollarını araştırarak özgün haberler peşinde koşmalıyız. Biz yaptığımız işi önemsemezsek kimse bizi önemsemez. Bunun bilincinde olarak yaptığımız işe değer vermeliyiz" dedi.

'Basının gücü 15 Temmuz'da net anlaşıldı'

Basının ne kadar değerli ve güçlü olduğunu 15 Temmuz gecesi bir kez daha görüldüğünü ifade eden İl Müdürü Okur, "Basın olmasaydı bazı şeyler bugün çok daha farklı olabilirdi. Halkı aydınlatmak ve bilinçlendirmek için çalışmalıyız. Aydın’ın çok daha iyi yerlere geleceğini umut ediyorum. Hedeflerimize emin adımlarla ilerledikçe hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Basın dertlerimizi en iyi anlatacağımız yerdir. Yazılı basınla birlikte Aydın’da bir televizyon kanalında yer almasını umut ediyorum. Yeni basın kartı alan arkadaşları tebrik ediyorum. Aydın gazete anlamında gerçekten kaliteli işler yapmakta bu nedenle gazetecilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472