banner488

Bakan Eroğlu’ndan Aydın’a yeni bir tesis müjdesi

Bakan Eroğlu’ndan Aydın’a yeni bir tesis müjdesi
banner269
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım projesi için kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Her fırsatta Aydın’a ayrı bir gönül bağı olduğunu dile getiren ve şehre dev tesisler kazandıran Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu şimdide Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım işi için gerekli imzayı attı. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun imzaladığı olur ile birlikte proje kapsamında kalan sahalar kamulaştırılacak ve tesis en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.

“Aydın, Benim İçin Yeri Ayrı Olan Müstesna Bir Şehir”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın’a bambaşka bir sevgi duyduğunu dile getirerek şunları söyledi: “Aydın benim için yeri ayrı olan müstesna bir şehir. Malumunuz üzere Aydınımızda Çine Adnan Menderes Barajı’nı inşa ederek halkımızın hizmetine sunduk. Şehre kazandırdığımız bu muhteşem tesis ile 223 bin 580 dekar zirai araziyi modern sulama sistemine kavuşturduk, yılda 118 milyon kilowaat saat enerji üretiyoruz. Ayrıca, 91 bin dekar zirai araziyi taşkın zararından koruduk. Şimdi de Aydın’a yeni bir tesis kazandırmak için hazırlanan kamulaştırma olurunu bana sunulduğu an tereddüt etmeden imzaladım. Şimdiden Aydınımıza hayırlı olsun.”

Aydın’da tesis edilecek Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım projesi ile 146 bin dekar zirai arazi modern borulu sistemle sulanacak. Tesisin hizmete alınmasıyla ülke ekonomisine yılda 160 milyon 644 bin TL fayda sağlanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İSMİNİ VERMEK İSTEMİYEN İZLEYİCİ
İSMİNİ VERMEK İSTEMİYEN İZLEYİCİ - 7 yıl Önce

üreti̇len ürünler değer kaybetti̇ği̇ i̇çi̇n üreti̇ci̇ üretti̇ği̇ mali satamadiği i̇çi̇n masrafi devasa boyutlara ulastiği i̇çi̇n dökecek bence parayi buralara yatirmak büyük mantiksizlik elektri̇k elektroni̇k üzeri̇ne üreti̇ci̇ olmamiz gerek malezya kadar olamiyoruz yazik bi̇ze cok yazik

SIRADAKİ HABER

banner472