banner488

Ayhavk, Başkan Dinçer’e Teşekkür Etti

Ayhavk, Başkan Dinçer’e Teşekkür Etti
banner496
Aydın Havacılık Sportif Kulübü tarafından Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e yamaç paraşüt sporlarına verdiği destekten dolayı plaket verildi.

Aydın Sportif Havacılık Kulübü Üyesi Şencan Kolcu, Ayhavk Kulüp Başkanı Necati Altınhan ve kulüp üyeleri Salih Ünlütürk, Cemal Tığlı, Suat Güneş ve Erol Demirtaş, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ettiler. Çine Belediyesi tarafından Madran Dağı’da, Mutaflar ve Tatarmemişler mahalleleri arasındaki yerde take – off (yamaç paraşütü kalkış alanı) açılması münasebetiyle Aydın Sportif Havacılık Kulübü Üyeleri buranın geliştirilmesi için Başkan Dinçer’le fikir alış verişinde bulundular. Aydın Sportif Havacılık Kulübü Üyesi Şencan Kolcu, take – off alanın diğer doğa sporları tutkunları, Çine halkı için seyir terası ve piknik alanı olarak düzenlenmesi yapılırsa turizm bölgelerine ulaşımı sağlayan ilçe olarak öne çıkan Çine, yamaç paraşütü ile birçok turisti kendisine çekebileceğini söyledi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “değişik aktivitelerin Çine ve halkımız için katkı sağlamasını bizlerde istiyoruz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Bizlerde yamaç paraşüt sporunun Madran Dağı’nın eteklerinde Fetiye gibi olmasını isteriz” dedi. 



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472