banner488

Aydınlı Gazeteciler 83. Yerel Medya Semineri’ne katıldı

Aydınlı Gazeteciler 83. Yerel Medya Semineri’ne katıldı
banner269
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin bu yıl 83’üncüsünü düzenlediği Yerel Gazetecilik Semineri, Marmaris’te gerçekleştirildi. TGC Başkanı Turgay Olcayto, mesleki dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Marmaris Elegance Otel Salonun da, her medya kuruluşundan bir gazeteci-yazar’ın katıldığı Yerel Medya Seminerine, Aydın, Muğla, Burdur, Denizli illeri ve ilçelerinden yaklaşık 150 kişi katıldı.

 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgay Olcayto ve Konrad-Adenauer-Stiftung Derneği (KAS) Türkiye Temsilcisi Sven-Joachim Irmer’in açılış konuşmasıyla başlayan eğitim semineri toplan 4 oturumda konusunda uzman gazetecilerle bilgi alışverişinde bulunuldu.

Seminerde gazeteci Emine Munyar “Ekonomi haberciliği”; TGC Balotaj Kurulu Üyesi Serkut Bozkurt “İnternet Haberciliği”, ÇGD İstanbul Temsilcisi Uğur Güç "Basında Örgütlenme",  TGC Hukuk Danışmanı Gökhan Küçük “Haber ve Hukuk”; TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir “Resmi İlanlar ve Yerel Gazetecilik”, Milliyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürü Pınar Aktaş “Medyada Cinsiyetçi Dil Sorunu”; 32. Gün Yayın Yönetmeni Hilmi Hacaloğlu “Saha Haberciliği”; Sanat  tarihçisi, yazar, heykeltıraş Gürol Sözen “Yerel Medya ve Kültür” konuları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır ve Marmaris Belediye Başkanvekili Dursun Kaplan’ında nezaket ziyaretinde bulunduğu eğitim senirin sonun da düzenlenen törende katılım gösteren gazeteci-yazarlara katılım sertifikaları, konuşmacılara da teşekkür plaketi verildi.Seminerek katılan kızları ortamı çok beğendiler.













Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 09:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472