banner488

Aydın Yeni Yılı Coşkuyla Kutlayacak

Yeni yıl etkinliğinde yılın ilk karı Atatürk Kent Meydanı'na düşecek

Aydın Yeni Yılı Coşkuyla Kutlayacak
banner269
Vatandaşlarımızın yeni umutların yüklendiği yeni yıla en mutlu şekilde girebilmeleri için Aydın Büyükşehir Belediyesi bir dizi etkinlik düzenleyecek. Yeni yılla ilgili bir mesaj yayımlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise yeni yılın tüm dünyaya sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Aralık gecesi saat 23.30-00.30 arasında Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklerde Aydın'a mevsimin ilk karı düşecek. Suni kar makinesinin çalışacağı etkinlikle Atatürk Kent Meydanı beyaza bürünecek. Havuz ve gökyüzü lazer gösterisinin de yapılacağı gecede Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşatacak. Yeni yıl eğlencesi birbirinden güzel görüntülerin oluşacağı havai fişek gösterisiyle son bulacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşları Atatürk Kent Meydanı'nda yeni yıl coşkusunu yaşamaya davet ederken, vatandaşların mutlu bir yıl geçirmelerini temenni etti. Çerçioğlu "Tüm vatandaşlarımıza  geleceğe dair umutlarının gerçekleşeceği bir yıl temenni ediyorum. Yeni yıl gülümseyerek, mutlulukla, sağlıkla geçireceğimiz  bir yıl olsun" dileğinde bulundu.



Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472