banner488

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Çine’yi Ziyaret Etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Çine’yi Ziyaret Etti
banner496
Çine’de kurum ve kuruluşlar ile bazı işletmeleri ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, il müdürlerinden ilçenin sorunları ve genel durumu hakkında bilgi aldı.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i, Aydın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Başbuğ, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Soydan Hekim, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtsever, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri Çine Hükümet Binası önünde karşıladı.

Vali Köşger Çine’de ilk olarak Çine Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Özkan Demir’den ilçe ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Vali Köşger, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Çine Belediyesine, Çine İlçe Jandarma komutanlığına, Eski Çine Ahmet Gazi Cami (Ulu Cami) ve son olarak Çine Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, Çine OSB’de faaliyet gösteren Balık İşleme Tesisinde incelemelerde bulundu.

Çine’deki ziyaretlerini Organize Sanayi Bölgesinde sonlandıran Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ilçe hakkında şunları söyledi: “Çine 1800’lü yıllarda ilçe olmuş tarihi bir öneme sahip ilçemiz. Bu önemi artarak devam etmekte. Önümüzdeki günlerde bölgemize birkaç yatırımcı gelecek. Burada binlerce kişi iş sahibi olacak. Bu anlamda da ekonomik açıdan ilçemiz adına sevindirici bir gelişme. Aydın’ın her tarafından bereket fışkırıyor. İncir, zeytin hayvansal ürünler. Başlı başına ülkemiz için önemli değerler. Çine endüstriyelleşmeye de ayak uyduruyor. Çine’yi dinamik ve geleceğe hazır olarak görüyorum” dedi.




























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472