banner488

Aydın Milletvekili Savaş’tan, Afrin Gazisi Hakan Oktay’a Ziyaret

Aydın Milletvekili Savaş’tan, Afrin Gazisi Hakan Oktay’a Ziyaret
banner496
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Çineli Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı baba ocağında ziyaret etti. Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay görevine yeniden başlamak üzere gün sayıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Çineli Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı Ovacık Mahallesi’nde baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

"Ordumuzun Arkasında Türk Milleti Var"

Gazi Hakan Oktay ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Kahramanlarımız için ne yapsak azdır. Vatan, Millet, Bayrak olunca askerlerimizde yürek, iman ve cesaret var. Ordumuzun arkasında Türk Millet var. Hem oranın güvenliği hem de bizim sınır güvenliğimiz için bu operasyonu yapmak zorundaydık. Burada huzurlu bir şekilde oturuyor, yatıyorsak, işimizde gücümüzle uğraşıyorsak kahraman askerimiz, polisimiz, güvenlik güçlerimiz sayesinde yaşayabiliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Askerlerimize Allah güç, kuvvet versin, yardımcısı olsun. Dualarımız her zaman sizlerle 3 bin 195 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sayı giderek artıyor. Teröristleri temizlemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

“Bir Hafta Sonra Görevime Döneceğim”

Çineli Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay’a, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş bir arzusunu olup olmadığını sordu. Gazi Oktay, "Ayaklarınıza sağlık, buraya gelmeniz yeter. Bir hafta sonra tekrar operasyona, görevimin başına döneceğim. Arkadaşlarım beni bekliyor. Teröristlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

























Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 08:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472