banner488

AYDEM’den, 3 Ay Masrafsız ve Faizsiz Erteleme Kolaylığı

AYDEM’den, 3 Ay Masrafsız ve Faizsiz Erteleme Kolaylığı
banner269
Aydem Elektrik ile DenizBank Çiftçilere Fatura Ödemelerinde 3 Ay Masrafsız ve Faizsiz Erteleme Kolaylığı Sağlayacak

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve DenizBank üreticilere ödeme avantajı sağlayan işbirliklerini yeniledi. Bu işbirliği çerçevesinde; DenizBank’ın Üretici Kart’ına sahip olan Aydem Tarımsal Sulama Müşterileri, fatura ödemelerinde masrafsız ve 3 ay faizsiz erteleme kolaylığından faydalanacak. Yenilenen anlaşma kapsamında, Aydem müşterisi çiftçiler DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan da yararlanabilecek.

Aydem, enerji sektöründe bir ilke imza atarak tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden üreticilere, “Üretici Kart” ile fatura ödemelerinde masrafsız ve 3 ay faizsiz erteleme avantajı sunacak. Bu kapsamda Aydem, tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetlerle özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank ile işbirliklerini yenileyerek üreticilere destek olmaya devam edecek.

2014 yılında başlatılan ve mali anlamda zor durumdaki çiftçilere destek olmak amacıyla yenilenen işbirliğinin Aydın, Denizli ve Muğla illeri başta olmak üzere 81 ildeki tüm “Üretici Kart” sahibi Aydem müşterileri için çok önemli bir ödeme kolaylığı olduğunu belirten Aydem Müşteri İlişkileri Müdürü: Hüseyin Bahadır Gök yaptığı değerlendirmede, “Müşteri beklentilerini ve memnuniyetini önemsiyor, çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz. DenizBank ile müşterilerimize ödeme avantajı sağlayan önceki işbirliğimizi daha da avantajlı duruma getirerek, çiftçilerimizin elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlamayı sürdürüyoruz. Aydem olarak, enerji sektöründe ilkleri gerçekleştirmeyi alışkanlık haline getirdik. Bu doğrultuda Tarım Bankacılığında önde gelen DenizBank ile birlikte geliştirmiş olduğumuz bu işbirliği sayesinde müşterilerimizin memnuniyeti için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. DenizBank “Üretici Kart” sahibi müşterilerimiz, elektrik fatura ödemelerini artık masrafsız ve 3 ay faizsiz ertelemeyle yapabilecekler. Aydem olarak müşteri odaklı projeleri sürdürmeye devam edeceğiz.” diye belirtti.

Anlaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Aydem ile üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını,  Aydın, Denizli ve Muğla illerinin Tarımsal Sulama Müşterileri için önemli fırsatlar sunduklarını belirtti. Orhan, sözlerine şöyle devam etti: “ DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticimizin her zaman yanındayız. Aydem ile anlaşmamız çerçevesinde Aydem’den elektrik enerjisi tedarik eden tarımsal sulama müşterisi çiftçiler artık Üretici Kart ile elektrik faturalarını 3 ay erteleyerek faizsiz olarak ödeme avantajından yararlanabilecekler. DenizBank olarak Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı ve işbirliklerimizi artırarak sürdürüyoruz.”

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında

Çiftçiler Üretici Kartları ile; mazot, gübre, yem, tohum, tarım ilacı, tarım makinaları, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yapabilirler veya Şube ve tüm ATM’lerden nakit çekebilir veya 3 yıla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler.

Geri ödemelerin tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

Şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından ve ATM’lerden Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonuna URETICI yazıp T.C. kimlik numarası ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 3280’e SMS göndererek de Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor.

Turkcell faturaları için Üretici Kart'a otomatik ödeme talimatı vererek yıllık 600 TL'ye kadar olan cep telefonu faturaları faiz ödemeden hasada ertelenebilir. Kampanyaya katılım için cep telefonundan 3280'e TURKCELL yazıp gönderilmesi yeterli.

Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler hasada ertelenebilir.

Üretici Kart Ödemeleri tüm Şubeleri ile PTT merkez ve şubelerinden yapabilir.

Tarımsal elektrik ve su faturaları Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alınabilir uygun faiz oranı ile hasatta ödenebilir.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472