banner480

Atay’dan Söke ve Koçarlılara müjde‏

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Ankara’daki girişimleri sonucunda Söke’ye 450 kişi kapasiteli yurt yapılacağını, Koçarlı-İncirliova arasındaki Menderes Köprüsü’ne kadar olan 5 km’lik toplulaştırmanın ise tamamlandığının müjdesini verdi.

Atay’dan Söke ve Koçarlılara müjde‏
banner269

Meclisin tatil olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, yıllardır Söke’de büyük bir ihtiyaç olan yurt sorunu için müjdeyi verdi. Atay, Söke’de 1,5 yıl içinde kullanıma hazır 450 kişilik yurdun yapılacağını açıkladı.

Yurdun TOKİ tarafından yapılacağını belirten Atay, “Söz verdiğimiz gibi Aydın’ımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aydın’ın sorunlarını Ankara’ya taşıyarak çözüm buluyoruz. Bu sorunlardan biri olan ve yıllardır yapılamayan Söke’deki öğrenci yurt sorunu yaptığımız girişimler sonucunda olumlu sonuçlanmıştır. TOKİ, Söke’de 450 kapasiteli yurt için Temmuz ayında ön proje çalışmasını tamamlayarak, Eylül ayı sonuna kadar ihalesini tamamlayacak. Kasım veya Aralık ayı gibi de yurt için ilk kazma vurulacak ve 1,5 yıl gibi bir zamanda da yapımı tamamlanacak. Aydın’ımıza Söke’mize hayırlı olsun” dedi.

Koçarlı-İncirliova Yolu Tapulaştırılması Yapıldı

İkinci müjdeyi Koçarlılara veren Atay, “Koçarlı ilçemiz tarımla geçinen bir ilçemiz. Mevcut yol artık yetersiz kalıyordu ve yolun çift gidiş geliş, aynı anda köprülerin de genişletilmesi isteniyordu. Seçim öncesi Koçarlı’ya yaptığımız ziyarette en çok dile getirilen yol sorunun çözüme kavuştuğunu buradan Koçarlılı vatandaşlara duyurmak istiyorum. Koçarlı-İncirliova arasındaki Menderes Köprüsü’ne kadar olan, 5 km.’lik toplulaştırması yapıldı ve yol terki hazırlandı. En kısa zamanda çalışması başlayacak ve önümüzdeki yılda bitirilerek hizmete sunulacak. Hayırlı olsun.”


Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472