banner488

“At yarışları konsantremizi bozuyor”

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Çine Temsilciliği Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çine Müdürü Necmettin Öz’ü makamında ziyaret etti.

“At yarışları konsantremizi bozuyor”
banner269
SGK Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden Çineli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerle dertleşen SGK Çine Müdürü Öz, mesai saatleri içindeki gürültülerden yakınarak, “Bazen işimize konsantre olmakta güçlük çekiyoruz.” dedi.


Düzenlenen ziyarette Müdür Öz’e ve personele birer buket çiçek takdim eden Çineli Muhasebeciler ve Mali Müşavirler, SGK Haftası’nın hayırlı olmasını temenni ederek Namık Gedik Caddesi üzerindeki Faydalı Böcek Üretim Ünitesi’nin bulunduğu yere taşınacak olan SGK binası hakkında ve SGK bilinci üzerinde konuştular.

Ziyarete SMMMO Çine Temsilcisi Muhammet Doğan, Mehmet Kıvrak, Muhittin Taşcan, Sahabet İsmail Yılmaz, Ramazan Kılışçı ve Mustafa Yılmaz katıldı.

Mevcut Çine Esnaf Odası altındaki SGK Binası’nın karşısındaki At Yarışları Ganyan Bayii’sindeki ve Perşembe günü kurulan pazarın gürültülerinden yakınan Müdür Öz, “Biz burada halkımıza en iyi şekilde özveri ile hizmet etmek için çalışıyoruz. Fakat özellikle saat 4’ten sonra at yarışlarındaki gürültülerden işimize konsantre olamıyoruz.” diyerek espri yaparak Faydalı Böcek Üretim Ünitesi’nin yerine taşınacak olmalarını büyük sevinçle karşıladığını kaydetti.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifaden Müdür Öz, “Bizim kurum olarak amacımız elbetteki vatandaşlarda SGK bilincini daha çok oluşturmak. Bunun için düzenlediğimiz etkinliklerle de SGK bilincinin önemini sıklıkla işliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 23:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472