banner488

“Astim Köprülü Kavşak Projesi” Türkiye rekoru kıracak

“Astim Köprülü Kavşak Projesi” Türkiye rekoru kıracak
banner496
Aydın Büyükşehir kötü yönetim anlayışı nedeniyle Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kentin yıllarını heba ettiğini söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Başkan Çerçioğlu’na Aydın Büyükşehir’e yaptığı hizmetlerle ilgili tartışmak için ‘Hodri meydan’ demiştim. Ancak bu çağrıma sessiz kaldı” şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun beceriksizliği yüzünden Aydın Büyükşehir’in senelerine mal olacağını belirten Savaş, siyasetçi değil bir vatandaş gözüyle baktığında Aydın Büyükşehir’in durumu içler açısı olduğunu söyledi. Savaş, "Aydın'da yetersiz bir belediyecilik var. 250 bin nüfuslu il merkezini geçmişte yönetemeyen Çerçioğlu, bir milyon nüfuslu il genelini yönetemez. Buharkent'ten Didim'e kadar 8 bin kilometrelik alanı yönetebilmesi için bütçe, finans bilgisi gerekli. Çerçioğlu'nda metropol şehir belediye başkanı mantalitesi yok. Bunun sonuçlarını Aydın'da görüyoruz. Bu tabloya üzülüyorum. Çerçioğlu'na daha önce de hizmetleriyle ilgili istediği yerde tartışabileceğimi belirtmiş ve 'Hodri meydan' demiştim. Ancak şimdiye kadar bu çağrıma sessiz kaldı" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun kolay projelerin bile üstesinden gelemediğini vurgulayan Savaş, "Köprülü kavşak projeleri normalde 45-90 gün arasında bitirilir. Aydın-Denizli Karayolu üzerinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Astim Köprülü Kavşak inşaatı, en geç bitirilen ve en uzun tarihli yapım çalışması olan proje olarak Türkiye rekoru kıracak. Belki de bitirilemeyecek ve orada öyle bir garabet kalacak" dedi.

Aydın Büyükşehir’in trafik sorununu AK Parti'nin son vereceğinin müjdesini veren Vekil Savaş, "Aydın Çevre Yolu, Temmuz ayı sonu itibariyle açılıyor. İlimizdeki trafik sorunu AK Parti sayesinde sona erecek" şeklinde konuştu.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kaan
Kaan - 8 yıl Önce

evet, 22 haziran günü sayın savaş böyle demiş. bugün eylülün son günü. 3 ekimde astim kavşağı açılıyor. çevre yolunda ise çalışmalar halen daha devam ediyor. demek ki neymiş büyük lokma ye, büyük laf etme.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472