banner488

Aşkar, “Bugün ulusal egemenlik, demokrasi ve bağımsızlık mücadelemizin 94. Yılını kutluyoruz”

Atatürk Düşünce Derneği Çine Şubesi Başkanı Ayşe Aşkar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Aşkar, “Bugün ulusal egemenlik, demokrasi ve bağımsızlık mücadelemizin 94. Yılını kutluyoruz”
banner269
Aşkar,”Bugün ulusal egemenlik, demokrasi ve bağımsızlık mücadelemizin 94. Yılını kutluyoruz.
Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kurduğumuz TBMM ile savaş koşullarında bile ulusal egemenliği, demokrasiyi yaşatabilen bir ulusuz.Bugün ,ülkemizin geleceği olan çocuklarımız bu yüksek ideale ulaşma yolunda çeşitli zorluklarla karşılaşıyorlar.
Ulusumuzun egemenliğini yok saymaya çalışanlara en güzel yanıt Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ten  gelmiştir. Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır.
Her türlü baskı ve yıldırma politikalarına karşın, geleceğin devlet adamları, doktorları ,mühendisleri daha çok küçük yaşlarda ulusal egemenlik bilinciyle tanışmaktadır.
Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız Mobilbahis şartsız milletindir” özdeyişi ile bütünleşen ulusal egemenlik anlayışımız hiçbir güç tarafından değiştirilemeyecektir. Bu ulus kendi kaderini kendi tayin etme konusunda ,hiçbir ulusun sahip olamayacağı deneyime ve kazanıma sahiptir.
Atatürkçü Düşünce Derneği olarak 94 yıl sonra bugünümüzü ve yarınlarımızı borçlu olduğumuz Atamızı daha çok özlüyor Ona ve mücadele arkadaşlarına sonsuz minnet duyuyoruz.
Bu duygularla aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımız başta olmak üzere tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472