banner488

“Akçaova’yı, Çamur Deryasından Kurtarın”

“Akçaova’yı, Çamur Deryasından Kurtarın”
banner496
Çine’nin Akçaova Mahalle sakinleri, havanın yağışlı olduğu günlerde çamur deryasına dönen yollardan şikayetçi. Belediye tarafından onarılmadığını iddia ettiler.

Akçaova’nın Cumhuriyet Caddesi Nergis Sokak’a giden yol çamurdan geçilmiyor. Vatandaşlar son zamanlarda yağan yağmur nedeni ile en büyük sıkıntıyı öğrencilerin çektiğini söylediler. Mahalle sakinlerinden Akın Uzun, Hamit Dönmez, Mehmet Dönmez, 2 yıldır biz bu sorunu yaşıyoruz. Gerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na  gerekse Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e sorunların çözülmesi için görüştüklerini fakat bu sorunların çözülmediğini söylediler. Her yağan yağmurda bu manzarayla karşılaşıyoruz. Öğrencilerin ayakkabıları ve üzerileri çamurdan görünmüyor. Araç sahipleri çamurdan dolayı zor anlar yaşarken, yol çamur deryasına döndü dediler.

Mahalleli, Altınabat Mahallesi’ndeki vatandaşlarında kullandığı sokağın içler acısı durumunu tüm yetkililere seslenerek çamur deryasından kurtulmak istediklerini, bir çare bulunmasını dile getirdiler.









Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 00:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472