banner488

Akçaova’da Gencer eğlencesi, Festivale Dönüştürüldü

Ankaralı Yasemin’in Akçaova’da konser verecek

Akçaova’da Gencer eğlencesi, Festivale Dönüştürüldü
banner496
Çine Belediyesi Başkanı Salih Dinçer, Akçaova’da her sene bayramın ikinci günü kutlanan Gencer eğlencesini bu sene ilk Gencer Festival’i adı altında gerçekleştirecek.

Başkan Dinçer, Akçaova halkının her sene bayramın ikinci günü düzenlediği Gencer eğlencesini festivale çevirme sözünü gerçekleştirdi. Çine Belediyesi olarak hazırlık yapıldı ve Akçaova halkı için şarkıcı Hatice ile anlaşma yapıldı. Festivale Hatice’nin geleceğini duyan Akçaova halkı, Belediye Başkanından Ankaralı Yasemini istedi. Başkan Dinçer halkın yoğun isteği üzerine Ankaralı Yasemin’nin Akçaova’da konser vereceğini açıkladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “2014 Seçimlerde Akçaova halkımıza Gencer şenliklerini, festivale dönüştürme sözü vermiştik. Gencer Şenliği'mizi bu yıldan itibaren festival şeklinde gerçekleştireceğiz, halkımıza ilk festivalde bir sanatçı getirmek istedik. Gencer Festivali’mizde ilk olarak şarkıcı Hatice ile anlaşmıştık ve Hatice konserini halkımıza duyurmuştuk. Hatice’nin çok revaçta olmasına rağmen Akçaova halkı, Ankaralı Yasemin’in kültürlerine daha uygun olduğunu ve onu daha çok sevdiklerini söylediler. Biz de Ankaralı Yasemin ile anlaştık. İnşallah Bayramın ikinci günü Akçaova’da halkımızı Ankaralı Yasemine kavuşturacağız. Bütün halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472