banner488

Akçaova Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Kurt, Güven Tazeledi

Akçaova Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Kurt, Güven Tazeledi
banner496
632 Sayılı Akçaova Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. İki listeni katıldığı seçimli kongrede mevcut başkan Mustafa Kurt’un güven tazeledi

Akçaova Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı kooperatif binasında gerçekleşti. Seçimde mevcut başkan Mustafa Kurt ve Eski Çine Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yeşilköy Mahalle Muhtarı Cevdet Arslan’ın oluşturduğu liste ile Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel’in listesi katılırken mevcut başkan Mustafa Kurt 263 oy, Salih Gökbel 126 oy aldı.

Akçaova Tarım Kredi Kooperatifi güven tazeleyerek yeniden başkan olan Mustafa Kurt, “Birlikteliğin farkı” dedi. Kendisini ve ekibini destekleyen herkesi teşekkür eden Kurt, ”3 yıldır görevimizi iyi bir şekilde yürütüyoruz. Bugün yapılan seçimde ben ve ekibime verilen destekten dolayı ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum. Buradaki çalışmalarımızdan rakibimiz olan Salih Gökbel, rahatsız olduğundan dolayı karşımıza aday çıktı. Ortaklarımız en güzel cevabı sandıkta verdi. Artık bundan sonra çiftçilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Kurt başkanlığındaki yönetiminde; Cevdet Arslan, Mehmet Koyun, Hasan Yürüdü ve Mehmet Tosun.





































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472