banner488

AK Partili Tosun, "ÇMKB' a Aidat Sorunu Çözüldü"

AK Partili Tosun, "ÇMKB' a Aidat Sorunu Çözüldü"
banner496
Çine Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın geçtiğimiz ay almış oldukları karara itiraz eden çiftçilere AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, çiftçilerin sorunu çözüldüğü müjdesini verdi.


ÇMKB’dan Aidat Alınmayacak

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “Çine Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı (ÇMKB) ile ilgili sorun çözüldü. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun itiraz ve şikayeter neticesinde ısrarlı takibiz ile konu tatlıya bağlandı. Konu ile ilgili murakabe heyeti kararı alınmıştır. Karara göre; Kendi arazisine çevreleyerek koruma tedbirini alan ve ÇMKB den koruma almak istemeyen vatandaşlarımızdan aidat alınmayacaktır. Ayrıca dekar başı 2 lira olarak belirlenen koruma aidatı da 1 liraya çekilmiştir. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Konu ile ilgili bize destek veren başta Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a, yine destek olan murakabe heyeti başkanı İlçe Kaymakamımız Özkan Demir nezdinde murakabe heyetine ve emeği geçen herkese ilçemiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çiftçiye Bayram Sevinci

Çiftçilere ikinci müjdeyi veren AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun üreticilere organik tarım desteklemelerinin ödeneceği müjdesini verdi. Tosun, “Organik Tarım desteği ile ilgili ödemeler TC’ sinin sonu 02 olanlar 18 Ağustos akşamından sonra, TC’ sinin sonu 04-06 olanlar 23 Ağustos akşamından sonra ve TC’sinin sonu 08-00 olanlar da 25 Ağustos akşamından sonra Ziraat Bankası şubelerinden yapılacaktır. Destek ödemelerinin tüm üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim.” 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472