banner488

AK Partili Savaş, “Çine’de Doğan, Çine’de Doyar Hale Gelecek”

AK Partili Savaş, “Çine’de Doğan, Çine’de Doyar Hale Gelecek”
banner269
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Sivil Toplum Kuruluşların Başkanları ile birlikte Çine’de yapılmakta olan kamu yatırımları hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş Çine Meslek Yüksek Okulu’nda, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Okan Atay, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Efeler Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulu başkanı Rıza Posacı,  ÇMYO için 4. kez toplanarak yapımı devam eden derslikler ve eksiklikler konusu tekrar masaya yatırıldı. Çine Meslek Yüksek Okulu’nun yapılmakta olan ek bina ve dersliklerin inşaatını inceledi. Çine’de yapılmakta olan kamu yatırımları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Haziran’da Açılış Var

Çine Meslek Yüksekokulu Müdürü Okan Atay, devam eden derslikler ve ek bina inşaatı hakkında Milletvekili Savaş’a ve gelen misafirlere bilgiler verdi. Atay, “Çine MYO’nun dördüncüsün düzenlediğimiz toplantılardaki hedefimiz kaliteli eğitim vermesi, daha iyi imkanlara sahip olabilmesi, ilçeye daha çok katkı yapmasını amaçlıyoruz. Okul için dört talebimiz vardı öğrenci sayımızı Çine’ye yakışacak sayıya ulaştırmak, modern bir bina kazandırmak, anfi, midibüs ve laboratuvar eksikliklerini tamamlamaktı. Binamızın büyük bir kısmını bitirdik. Haziran ayında açılışımızı yapacağız. Uzan vadede bina sorunumuz çözülmüş oldu. Eksikliklerimiz acil olarak laboratuvar, midibüs ve bir anfiye ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

“OSB, İstihdam ve Ekonomiye Katkı Sağlayacak”

Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine’de devam eden kamu yatırımlar hakkında slayt sunumu ile hizmetler hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Özkan Demir, “Çine Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Alt yapı çalışmalarımızın bir kısmı bitti. Alan genişletme çalışmaları devam ediyor ve bir yandan da yeni firmalar başvuruda bulunuyor. Aydın Sanayi Bölgeleri arasında en üst sıralarda yer alacağını düşünüyoruz. Çine’de hem istihdam hem ekonomi yönünden büyük katkı sağlanacaktır” şeklinde ifade etti.

“Çine Çekim Hhaline Gelecek”

Milletvekili Savaş, “Belediye burada görevini yaptığını görüyoruz. Laboratuvar sözünü biz üstlenmiştik, midibüs için söz veren hayırseverlerimiz ve başkanlarımız da üzerlerine düşeni yapacağını ümit ediyorum. Yarım ve eksik kalan taahhütlerin tamamlanması için toplandık. Hizmet için bir araya gelmemiz, bir şeylerin değiştiğini gösteriyor. Yakın bir zamanda gerçekten Çine'yi tanımakta güçlük çekeceğiz. Bu olumlu gelişmeler, günden güne göç veren ilçemizin kaderini değiştirecek. Bu gelişmeler tüccarımızı, esnafımızı, vatandaşımızı, toplumun her kesimi mutlu edecek. Çine'ye kalıcı bir eser bırakmak boynumuzun borcu. Çine'yi çekim haline getireceğiz. Konum olarak ilçemiz zaten buna çok müsait biz var olan bir potansiyeli sadece harekete geçiriyoruz. Çine'de doğan, Çine'de doyar hale gelecek. Çocuklarımız gurbette ailesinden uzakta çalışmak zorunda kalmayacak. Çine'ye hizmet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.



































Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 03:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472