banner488

AK Partili Kadınlar Baro’yu Ziyaret Etti

AK Partili Kadınlar Baro’yu Ziyaret Etti
banner496

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Kadın Kolları üyeleri, 05 Nisan Avukatlar Günü’nde ilçe avukatlarını unutmadı.

Ferya Yıldız Başkanlığındaki Çine AK Parti Kadın Kolları, 05 Nisan Avukatlar Günü’nde Çine Hükümet Konağı’nda bulunan Baro Odası’nda Avukatlar Günü’nü pasta ikram ederek kutlamada bulundu. Çine Baro mensupları ilk kez Avukatlar Günü’nde hatırlandıklarını belirterek çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Ak Parti Kadın Kolları Ferya Yıldız, “Adalet, tüm insanların ortak talebi ve beklentisi olmakla birlikte en temel hakkıdır. Yargı sisteminin ayrılmaz bir parçası ve savunma makamının temsilcisi olan avukatlarımız, adaletin tecellisi için insanları hakları konusunda bilgilendirip yönlendirerek, haklarını koruyabilmeleri ve kullanabilmeleri konusunda onlara yardımcı olarak önemli bir görevi de yerine getirmektedirler. Hukuk camiasında önemli bir yere sahip olan avukatlarımızın sorunları uluslararası hukuk standartlarına çekilerek halkın ihtiyaçlarına daha doğru cevap verir hale getirilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, avukatlarımızın gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472