banner488

AK Parti’li Gençler, Çocuklarla Çocuk oldu

AK Parti’li Gençler, Çocuklarla Çocuk oldu
banner269

AK Parti Çine Gençlik Kolları, Aydın’da devlet koruması altındaki çocuklarla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen pikniğe katılarak çocukla çocuk oldular. Aile ve Sosyal Politikalar Aydın İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Hakları Komitesindeki ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi bulunan çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda farkındalığın ve coşkusunu yaşatmak için etkinlik düzenlendi.

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde devlet koruması altında çocukları Aydın Tepecik Piknik alanında ziyaret ederek onlarla 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutladılar. AK Gençler çocuklarla çocuk oldu, onları bayramlarında yalnız bırakmayarak çocuklarla oyunlar oynadılar. Papyon ekibi palyaçolarının da olduğu ziyarette çocuklara balonlar ve toplar hediye edildi.

Geleceğimizi çocuklarımızda görüyoruz diyen Aydın Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Seyfi Bozçelik, “23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramında çocuklarımız için etkinlik düzenledik. Bu ülkeyi 2023-2071 vizyonuna taşıyacak olan burada bulunan çocuklarımız. Onların iyi yetişmesi, milli bilinçle yetişmesi, yurdumuza faydalı olması açısından milli bayramlarımızda çocuklarımızın milli duygularının gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Çocuklarımızın hem sosyalleşmesi hem de toplumla iç içe olması, geleceklerini hazırlamak adına etkinliklerimizi önemsiyoruz. Çine’den AK Parti Gençlik Kolları Başkanımızın ve arkadaşlarının ziyaretleri bizleri sevindirdi, ayrıca teşekkür ederim. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

AK Parti Çine Gençlik kolları Başkanı Cemal Çakır, “ 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı nedeni ile çocuklara hediye edilen bu bayram gününde devlet koruması altındaki çocuklarımızın yanında olmak istedik. Onların yalnız olmadıkları ve bizlerin er zaman yanlarında olacağımızı söyleyerek onlarla beraber oyunlar oynadık çocuklarımızın bayram coşkusunu bir nebzede olsa ortak olduk. Bizler çocuklarımızın yanında olmaktan mutluluk duyduk. Aydın Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Seyfi Bozçelik ve çocuklarımızı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında Çine’ye davet ederek bir etkinlik düzenlemeyi plandık. İnşallah 19 Mayıs’ta çocuklarımız Çine’ye gelerek güzel bir bayram kutlaması organize edeceğiz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Aydın’da 14, Nazilli’de 10 devlet koruma çocuk evi bulunmakta. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde 157 devlet koruması altında çocuklara ve 24 üniversite öğrencisine Çocuk Evleri Merkez Müdürü Arif Karakul, 24 öğretmen, meslek elamanı ve 86 bakım personeli ile hizmet veriyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472