banner488

AK Parti’li Erdem’den Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti’li Erdem’den Hayırlı Olsun Ziyareti
banner269
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yaklaşık 1 ay önce açılan Hot Döner işletme sahibi Serkan Sevinç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Açılışa yoğun programı nedeniyle katılamayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, işletme sahibi Serkan Sevinç’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  Milletvekili Mehmet Erdem’e iş yeri ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sezer ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra partililer eşlik etti. Hot Döner işletme sahibi Serkan Sevinç ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Mehmet Erdem ve Çine İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

“Çine’ye Bir Marka Kazandırılmış”

Yoğun programı nedeniyle Hot Döner açılışına katılamadığını belirten Milletvekili Erdem, “2018 yepyeni bir yıl Çine’ye, Aydın’a, Ülkemize ve insanlık alemi için hayırlara vesile olsun. Yeni yıl bereketlere, kardeşliğe, dostluğa, barışa vesile olsun diye temenni ediyoruz. Türkiye ciddi bir değişim içerisinde. Bu değişimden Çine ilçemizde nasibini alıyor. Özellikle döner dediğiniz zaman Türkiye akla geliyor. Tüm Dünya’da, Avrupa’da ve daha birçok ülkelerde döneri görmek mümkün, bu bize mahsus bir kebap şekli. Hot Döner marka olarak çok isim yapmış ünlü bir marka. Çine’ye böyle bir markayı kazandırdığı için Serkan kardeşimizi tebrik ve teşekkür ediyorum. İlçelerimize bir markanın kazandırılması kolay bir şey değil. Buraya yatırım yapılıyor, bir emek var, bir girişimcilik ruhu var. İnşallah Çinelilere farklı lezzetleri sunma vesilesi olacak. Çine halkımızda hem ekonomik açıdan hem de farklı bir lezzeti tatmak açısından istifade etmiş olacaklar. Bunun yanında Çine’mizin köftesi var onunla da gurur duyuyoruz.. Çine Köftemiz artık Türkiye markası ve hatta uluslararası platform da bile isim yapacak bir potansiyeli var. Çine köftesinin yanında mutlaka Hot Döner’de halkımızın beğendiği tatlar arasında yerini alacaktır. Serkan kardeşimizin yeni açtığı işyerine kendisine ve ailesine hayırlı olmasını ve bol bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.










Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472