banner488

AK Parti, Yeni Başhekime Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Çine Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Engin Tetik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti, Yeni Başhekime Hayırlı Olsun Ziyareti
banner496
 AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyelerini Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik makamında ağırladı. Tetik ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirtirken hastanenin çıtasını daha yukarılara çıkarmak için var gücüyle çalışacağını belirterek, “Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

Başhekim Engin Tetik’e hayırlı olsun dilekleri ve inşallah hayırlı hizmetler yapmak nasip olur dileklerini sunan AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Çine Devlet Hastanesi’nin sorunlarını biliyoruz, birlikte beraber en hızlı bir şekilde takip ederek çözmeye çalışacağız. Bizler AK Parti Çine ilçe Teşkilatı görevine geleli yaklaşık 1,5 sene oldu. Devlet hastanesinin durumunun kötüye gideceğini, o günlerde görmüştük. İdari yapıda başlayarak bazı değişiklikler yapmak için uğraşıldı. Önce idari yapıda bir değişikliğe gidilsin, bunun çok değişik sebepleri vardı. Engin Bey Osmaniye’de başhekim yardımcısıydı, onu getirmek için uğraştık, baya bir uğraşıdan sonra Aydın Doğumevi Başhekim Yardımcısı oldu. Bu süreci bir türlü tamamlayamadık. İdari yapıda bazı değişiklikler düşünülüyor bunlarda önümüzdeki günlerde devam edebilir. Bu değişiklikler yeni bir konu değil, bizim başhekimle ilgili girişimlerimiz bir buçuk senedir sürüyor, hastanemizin daha iyi hizmet vermesi için çalışmalarımızı devam ediyor, anca sonuç almaya başladık. Bu konuda AK Parti Aydın Milletvekillerimizin büyük destekleri oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Vekillerimize, hastanemizdeki sorunları, doktorlarla olan sıkıntıları, doktorların idareyle olan sıkıntılarını hep anlattık. Eksik olan doktorlarımızı, eksik olan hastane bölümlerimizi tamamlaması konusunda kendilerine detaylı raporlar verdik. Çine Devlet Hastanesi ile ilgili en azından bir neşter vurulmuş oldu. Bundan sonra eksik olan doktorlarımızın hastanemize kazandırılması, halkımızın memnuniyeti için neler yapılabileceği ve hastane donanımının geliştirilmesi konularında gerekenleri biliyoruz ve bunların takibini yapacağız inşallah ve hızlı bir şekilde sonuç alacağız” şeklinde ifade etti.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472