banner488

AK Parti Teşkilatı 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

AK Parti Teşkilatı 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı
banner269

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı ilçede görev yapan yerel basınla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ak Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve Gençlik Kolları Başkanı Eğemen Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, Haber Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık, Haber Çine Gazetesi Muhabiri Sezgin Madran ve Çine Yurt Gazetesi Osman Yurttaş’ın 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolaysıyla bir araya geldi. Basınla bir araya gelen Tozar ve Yılmaz, gazetecilik mesleğinin gecesi gündüzü olmayan zorlu bir meslek olduğunu belirttiler.

Gazetecilik mesleğinin ve basının toplumsal ve siyasi işlevinin önemini vurgulayan Tozar ve Yılmaz, " Kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendiren, ilkeli ve dürüst gazeteciliği kendine ilke edinmiş değerli basın mensuplarımızla bir araya gelmenin gururunu yaşıyoruz. Gazetecilik mesleği, bilgi kirliliğinin yoğun olarak yaşandığı günümüzde çok daha ağır ve büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Kamuoyunu aydınlatma görevini mesleki ilkelere bağlı kalarak hakkıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarımızın günlerini kutluyoruz." ifadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472